Φωτια Φωκιδα / Κομοτηνή : Καταγγελία ότι διώχνουν φοιτητές από την εστία ...

Φωτια Φωκιδα / Κομοτηνή : Καταγγελία ότι διώχνουν φοιτητές από την εστία .... Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό ελαία δωρίδας στη φωκίδα. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την φωκίδα και την ναύπακτο. Την εκκένωση του χωριού ελαία πού βρίσκεται δυτικά της ιτέας ζήτησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια η αστυνομία, η περιφέρεια . Η φωτιά στην ελαιά φωκίδας έχει, δυστυχώς, εξελιχθεί ανεξέλεγκτα, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην ελαία και καλλιθέα φωκίδας όπου έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά.

Εκκενώνεται η ελαία και η καλλιθέα. Για τη φωτιά επιχειρούν για την κατάσβεσή της εννέα πυροσβέστες . Η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση. Την εκκένωση του χωριού ελαία πού βρίσκεται δυτικά της ιτέας ζήτησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια η αστυνομία, η περιφέρεια .

Τέλος εποχής: Ο Μέσι έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα ...
Τέλος εποχής: Ο Μέσι έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα ... from rssnews.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό ελαία δωρίδας στη φωκίδα. Η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την φωκίδα και την ναύπακτο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση. Η φωτιά στην ελαιά φωκίδας έχει, δυστυχώς, εξελιχθεί ανεξέλεγκτα, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Ο αντιπεριφερειάρχης φωκίδας μίλησε για ανεξέλεγκτη φωτιά, ενώ ανέφερε ότι κάηκαν σπίτια τόσο στην ελαία όσο και στην καλλιθέα. Ξεκίνησε από την ελαία όπου έκαψε σπίτια, κατευθύνθηκε στη συνέχεια . Την εκκένωση του χωριού ελαία πού βρίσκεται δυτικά της ιτέας ζήτησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια η αστυνομία, η περιφέρεια .

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση.

Για τη φωτιά επιχειρούν για την κατάσβεσή της εννέα πυροσβέστες . Η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την φωκίδα και την ναύπακτο. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η φωτιά στην ελαιά φωκίδας έχει, δυστυχώς, εξελιχθεί ανεξέλεγκτα, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην ελαία και καλλιθέα φωκίδας όπου έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά. Ο αντιπεριφερειάρχης φωκίδας μίλησε για ανεξέλεγκτη φωτιά, ενώ ανέφερε ότι κάηκαν σπίτια τόσο στην ελαία όσο και στην καλλιθέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό ελαία δωρίδας στη φωκίδα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση. Την εκκένωση του χωριού ελαία πού βρίσκεται δυτικά της ιτέας ζήτησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια η αστυνομία, η περιφέρεια . Ξεκίνησε από την ελαία όπου έκαψε σπίτια, κατευθύνθηκε στη συνέχεια . Εκκενώνεται η ελαία και η καλλιθέα.

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Η φωτιά στην ελαιά φωκίδας έχει, δυστυχώς, εξελιχθεί ανεξέλεγκτα, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην ελαία και καλλιθέα φωκίδας όπου έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό ελαία δωρίδας στη φωκίδα.

Φορτηγό πήρε φωτιά στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας. (φωτο ...
Φορτηγό πήρε φωτιά στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας. (φωτο ... from tvstar.gr
Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Για τη φωτιά επιχειρούν για την κατάσβεσή της εννέα πυροσβέστες . Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την φωκίδα και την ναύπακτο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό ελαία δωρίδας στη φωκίδα. Ο αντιπεριφερειάρχης φωκίδας μίλησε για ανεξέλεγκτη φωτιά, ενώ ανέφερε ότι κάηκαν σπίτια τόσο στην ελαία όσο και στην καλλιθέα. Την εκκένωση του χωριού ελαία πού βρίσκεται δυτικά της ιτέας ζήτησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια η αστυνομία, η περιφέρεια . Φωτιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση. Η φωτιά στην ελαιά φωκίδας έχει, δυστυχώς, εξελιχθεί ανεξέλεγκτα, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Την εκκένωση του χωριού ελαία πού βρίσκεται δυτικά της ιτέας ζήτησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια η αστυνομία, η περιφέρεια . Φωτιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την φωκίδα και την ναύπακτο. Ο αντιπεριφερειάρχης φωκίδας μίλησε για ανεξέλεγκτη φωτιά, ενώ ανέφερε ότι κάηκαν σπίτια τόσο στην ελαία όσο και στην καλλιθέα. Για τη φωτιά επιχειρούν για την κατάσβεσή της εννέα πυροσβέστες . Ξεκίνησε από την ελαία όπου έκαψε σπίτια, κατευθύνθηκε στη συνέχεια . Εκκενώνεται η ελαία και η καλλιθέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό ελαία δωρίδας στη φωκίδα. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην ελαία και καλλιθέα φωκίδας όπου έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά. Η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Η φωτιά στην ελαιά φωκίδας έχει, δυστυχώς, εξελιχθεί ανεξέλεγκτα, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Την εκκένωση του χωριού ελαία πού βρίσκεται δυτικά της ιτέας ζήτησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια η αστυνομία, η περιφέρεια . Εκκενώνεται η ελαία και η καλλιθέα. Η φωτιά στην ελαιά φωκίδας έχει, δυστυχώς, εξελιχθεί ανεξέλεγκτα, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση. Ο αντιπεριφερειάρχης φωκίδας μίλησε για ανεξέλεγκτη φωτιά, ενώ ανέφερε ότι κάηκαν σπίτια τόσο στην ελαία όσο και στην καλλιθέα.

Μεγάλη φωτιά στη Φωκίδα-Εκκενώθηκαν προληπτικά δύο χωριά
Μεγάλη φωτιά στη Φωκίδα-Εκκενώθηκαν προληπτικά δύο χωριά from www.voria.gr
Για τη φωτιά επιχειρούν για την κατάσβεσή της εννέα πυροσβέστες . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό ελαία δωρίδας στη φωκίδα. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην ελαία και καλλιθέα φωκίδας όπου έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά. Η φωτιά στην ελαιά φωκίδας έχει, δυστυχώς, εξελιχθεί ανεξέλεγκτα, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Την εκκένωση του χωριού ελαία πού βρίσκεται δυτικά της ιτέας ζήτησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια η αστυνομία, η περιφέρεια . Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ο αντιπεριφερειάρχης φωκίδας μίλησε για ανεξέλεγκτη φωτιά, ενώ ανέφερε ότι κάηκαν σπίτια τόσο στην ελαία όσο και στην καλλιθέα. Εκκενώνεται η ελαία και η καλλιθέα.

Εκκενώνεται η ελαία και η καλλιθέα.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση. Ο αντιπεριφερειάρχης φωκίδας μίλησε για ανεξέλεγκτη φωτιά, ενώ ανέφερε ότι κάηκαν σπίτια τόσο στην ελαία όσο και στην καλλιθέα. Η φωτιά στην ελαιά φωκίδας έχει, δυστυχώς, εξελιχθεί ανεξέλεγκτα, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό ελαία δωρίδας στη φωκίδα. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην ελαία φωκίδας σε δασική έκταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την φωκίδα και την ναύπακτο. Ξεκίνησε από την ελαία όπου έκαψε σπίτια, κατευθύνθηκε στη συνέχεια . Η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Εκκενώνεται η ελαία και η καλλιθέα. Για τη φωτιά επιχειρούν για την κατάσβεσή της εννέα πυροσβέστες . Την εκκένωση του χωριού ελαία πού βρίσκεται δυτικά της ιτέας ζήτησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια η αστυνομία, η περιφέρεια . Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην ελαία και καλλιθέα φωκίδας όπου έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά.

0 Response to "Φωτια Φωκιδα / Κομοτηνή : Καταγγελία ότι διώχνουν φοιτητές από την εστία ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel